PALVELUT

JO 30 VUOTTA ENNAKKOLUULOTONTA ASIANTUNTIJUUTTA

NB Design on perustettu vuonna 2006 ja kokoaa yhteen 14 rohkeaa laivanrakennuksen asiantuntijaa.

Meitä voi kutsua nuoreksi suunnittelutoimistoksi, mutta työntekijämme ovat yhdistelmä nuoruutta ja harjaantunutta asiantuntijuutta jopa 30 vuoden kokemuksella.

Nykyaikainen toimistomme ja tuotantotilamme sijaitsee maailman laivanrakennuksen pääkaupungissa: Suomen Turussa, Meyer Turun telakan alueella. Tarjoamme LVI- ja sisustussuunnittelupalvelujamme kaikkialle maailmaan.

Suunnittelijamme seuraavat herkeämättä 3D-suunnittelun kehitystä ja käyttävät pääosin Cadmatic ja AutoCad suunnittelutyökaluja.

Suunnittelu

Tarjoamme meriteollisuudelle sisustus- ja LVI-suunnittelua sekä oheistuotteena tuotantoa palvelevaa osto- ja valvontapalvelua ravintola-, majoitus- sekä teknisiin tiloihin.

Sisustussuunnittelua teemme asiakkaan toiveiden pohjalta lähinnä Autocad- ohjelmistolla. Päähuomio on aina asiakkaan toiveissa sekä tuotannon vaatimuksissa.

LVI-suunnittelu toteutetaan tällä hetkellä Cadmatic- ohjelmiston avulla asiakkaan standardien ja ohjeiden pohjalta.

Olemme vuosien saatossa tehneet myös perinteistä koneenrakennusta useille tuotantolaitoksille.

Asennustoiminta

Teemme meriteollisuuden putki- ja ilmastointiurakointia sekä putkieristystä erityisesti laivojen hyttialueille sekä ravintolatiloihin. 

Rakennussektorilla toimintaamme kuuluvat mm. asuinrakennusten LVI-urakat sekä toimisto- ja ravintolatilojen tekniset urakakat teräsrakenteineen.

Keskitymme aina projektien systemaattiseen ja hallittuun läpivientiin panostamalla henkilöstön ohjaukseen ja valvontaan. Johtavana ajatuksenamme on keskinäinen kunnioitus ja tasavertaisuus. Olemme saavuttaneet inhimillisen ja iloisen ilmapiirin, joka motivoi henkilöstöämme tarkkaan työhön ja loistosuorituksiin.

Koulutamme jatkuvasti työnjohtoa ja tarvittaessa nostamme omista joukoista uusia, eteenpäin pyrkiviä nuoria työnjohto- ja projektinjohtotehtäviin. Meillä on tarjota erinomainen kirjo kokemusta ja ennakkoluulotonta nuoruutta niin projektin johtotehtäviin kuin asennustiimeihin.